با سلام و تشكر و سپاس از زحمات شما.سوالي داشتم: با توجه به آيه قرآن كه ميفرمايد به زنان در دوران حيض نزديك نشويد: اگر زماني كه زن در دوران قاعدگي به سر مي برد رابطه زناشويي وي با همسرش به صورت ارضا كردن وي با دست باشد ولي دخولي صورت نگيرد با توجه به اينكه غسل نيز واجب مي شود از نظر شرعي چه حكمي دارد ؟ آيا در اين دوران مرد نيز مي تواند زن را با دست ارضا كند يا اينكه به طور كلي رسيدن به اوج لذت جنسي براي هر دو نفر در اين دوران اشكال دارد؟ اگر مرد تماس جنسي از طريق عضو جنسي خود با همسرش داشته باشد ولي دخولي انجام ندهد چطور؟ اينجانب مقلد آيت الله فاضل لنكراني هستم . با تشكر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
ارضا کردن همسر با دست اشکالی ندارد.
مرد نیز می تواند با دست زن را ارضاء کند و اشکالی ندارد .
رسیدن به اوج لذت جنسی برای همسران در دوران حیض اشکالی ندارد.
تماس جنسی از طریق عضو جنسی با همسر در دوران حیض بدون نزدیکی اشکالی ندارد. (1)

پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله فاضل لنکرانی در قم (7720500-0251).