با سلام
کفن میت چند تکه است؟ (آیا مرد با زن تفاوت می کند؟) اینکه توصیه شده انسان کفن را از نجف یا مکه تهیه کند صحت دارد؟ با تشکر

پرسش: کفن میت
شرح : با سلام کفن میت چند تکه است؟ (آیا مرد با زن تفاوت می کند؟)
پاسخ:
پرسشگر گرامي با عرض سلام و سپاس به خاطر ارتباطتان با اين مركز
بايد ميت مسلمان، با سه پارچه به نام‌هاى لنگ، پيراهن و سر تا سرى، كفن شود. (1)
1- اندازۀ لنگ بايد از ناف تا زانو باشد . در اين فاصله اطراف بدن به وسيلۀ آن پوشانده شود. البته بهتر است كه از سينه تا روى پا برسد.
2- پيراهن اندازۀ آن بايد بنا بر احتياط به قدرى باشد كه لااقل تا نصف ساق پا را بپوشاند.
3- طول سر تا سرى بايد از طول قد ميت بيش تر باشد. (يعنى به قدرى باشد كه بستن دو سر آن ممكن باشد) . پهناى آن نيز بايد به اندازه‌اى باشد كه يك طرف آن روى طرف ديگر قرار گيرد.
در مقدار واجب کفن کردن و تعداد پارچه ها ، مرد و زن تفاوتی ندارند .

پی نوشت:
1. امام خمینی ، توضیح المسائل م 559 و 560 (مطابق با نظر آیت الله خامنه ای).

پرسش: اینکه توصیه شده انسان کفن را از نجف یا مکه تهیه کند صحت دارد؟ با تشکر
پاسخ:
توصیه خاصی به تهیه کفن از نجف یا مکه وجود ندارد . آنچه مستحب است، تهیه برد یمانی است که پوششی است سرتاسری که بعد از کفن کردن بر بدن میت می پیچند. (1)

پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله خامنه ای در قم (7746666-0251).