@@@@ پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
اگر این دعا را به نیت و عنوان دعایی که از معصوم وارد شده می خوانید ، نبايد در آن هیچ دخل و تصرفی کنید . عین عبارت معصوم را بخوانید. عبارت مطابق روایت به شرح زیر است:
وقال الجواد عليه السلام : " إذا انصرفت من صلاة مكتوبة فقال : " رضيت بالله ربا ، و بالاسلام دينا ، و بالقرآن كتابا ، و بمحمد نبيا و بعلي وليا ، و الحسن و الحسين و علي بن الحسين ، و محمد بن علي ، و جعفر بن محمد ، و موسى بن جعفر ، و علي ابن موسى ، و محمد بن علي ، و علي بن محمد ، و الحسن بن علي ، و الحجة بن الحسن بن علي أئمة ، اللهم وليك الحجة فاحفظه من بين يديه و من خلفه و عن يمينه و عن شماله و من فوقه و من تحته ، و امدد له في عمره ، و اجعله القائم بأمرك ، المنتصر لدينك و أره ما يحب و تقر به عينه في نفسه و في ذريته و أهله و ماله و في شيعته و في عدوه ، و أرهم منه ما يحذرون و أره فيهم ما يحب و تقر به عينه ، و اشف به صدورنا و صدور قوم مؤمنين " .(1)
اما اگر به عنوان دعای عام و عرض حاجت ( نه به عنوان دعایی که از معصوم وارد شده ) می خوانید ، می توانید هر چه می خواهید اضافه کنید.
پی نوشت :
1. شیخ صدوق ، من لا يحضره الفقيه ،چ دوم ، قم ، انتشارات اسلامی ، ج 1 ، ص 327.