آيا ليسيدن عورت زن بوسيله مرد محرم وي بعد از پوشش آن با پلاستيك مشكل دارد آيا ليسيدن عورت مرد توسط زن بعد از پوشش آ ن با كاندوم و لحاظ اينكه مني وارد دهان نشود مشگل دارد

پرسشگر گرامي با سلام و تشکر به جهت ارتباطتان با این مرکز.
لیسیدن اعضای تناسلی زن و شوهر و وارد کردن آلت در دهان زن از نظر شرعی اشکالی ندارد . زن و شوهر می توانند هر نوع کامجویی جنسی از هم دیگر ببرند (1) ولی بلعیدن عمدی رطوباتی که خارج می شود حرام است. بهتر است مرد و زن مؤمن از کارهایی که مخالف کرامت مؤمنان است خود داری نمایند و از طریق طبیعی و مواردی که منافی با کرامت مؤمنان نباشد، از هم دیگر لذت ببرند.
اما از نظر بهداشتی باید بسیار مراقب و محتاط بود ؛ زیرا آلت تناسلی در معرض ابتلا به بیماری های پوستی و رشد قارچ های مختلف می باشد. باید مطمئن بود ناراحتی پوستی و دیگر بیماری ها وجود ندارد،
پی نوشت:
1. استفتاءات از آیت الله شبیری زنجانی. و توضیح المسایل ، م 2421 .