سلام

با تشكر از شما

دو سوال :

لطفا بفرماييد كه آيا صحيح است كه زنان سيده مدت زممان بيشتري از عمر خود توانايي

بچه دار شدن را داند ؟

به طور كل آيا زنان سيده و مردان سيد نسبت به غير سادات از شهوت و قواي جنسي بيشتري

برخوردارند ؟

با تشكر از پاسخگويي شما

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
در باب این که سادات از نظر جنسی نسبت به غیر سادات قدرت بیش تر دارند ، هیج دلیلی بر صحت این مطلب وجود ندارد . مردم مزاج های متفاوت دارند. برخی سرد و برخی گرم مزاج اند ، چه سید باشد و چه نباشد . اما از نظر بچه دار شدن بر اساس آموزه های دینی زنان «قريشی» که سادات از آن نژاد اند، تا شصت سالگی خون حیض می بینند . در نتیجه زمینه بچه دار شدن دارند.
از این رو حضرت امام (ره) می گوید: زن های سیده بعد از تمام شدن شصت سال یائسه می­شوند ؛ یعنی خون حیض نمی­بینند. زن هایی که سیده نیستند، بعد از تمام شدن پنجاه سال یائسه می­شوند. قید سال قمری در رساله نیست، ولی منظور سال قمری است . نیز آیت الله بهجت و آیت الله فاضل لنکرانی(ره) و آیت الله زنجانی می فرمایند: زن های غیر سیده بعد از تمام شدن پنجاه سال قمری یائسه می­شوند. (1)

پی نوشت­ :
1. توضیح المسائل مراجع، ج 1، مسئله 435، نشر جامعه مدرسین قم، 1385 ش.