باسلام وعرض خسته نباشید می خواستم بدانم که لب گرفتن دوپسر ازهم چه حکم ومجازاتی دارد؟به علاوه من دوستانی دارم که گرفتار هم جنس گرایی هستند خواهشمندم درمورد رابطه من با افراد فوق اینجانب را راهنمایی کنید.

پرسش 1:
حکم شرعي
شرح : با سلام و عرض خسته نباشيد مي خواستم بدانم که لب گرفتن دو پسر از هم چه حکم و مجازاتي دارد؟
پاسخ:
پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
بوسيدن و لب گرفتن دو نفر اگر همجنس باشند ( چه پسر و چه دختر ) در صورتي که با قصد لذت و شهوت نباشد، و ترس افتادن در گناه نباشد، اشکالي ندارد. ولي اگر با قصد لذت لب هاي همديگر را ببوسند ، يا اگر قصدي هم ندارند، ولي خود بخود موجب تحريک شهوت و لذت جنسي شود، حرام است. ( 1 ) اگر اين کار را به قصد شهوت بکنند در صورتي که نزد حاکم (قاضي) ثابت بشود آنان را تعزير مي کند يعني به مقداري که صلاح بداند شلاق يا مجازات ديگر مي کند. (2)

پي نوشت:
1. امام خميني، تحرير الوسيله، حضرت امام، ج 2، کتاب النکاح ، مسئله 16و 20 .
2. امام خميني، تحرير الوسيله ج 2، کتاب الحدود، في اللواط و السحق ، م 7 .
پرسش 2:
به علاوه من دوستاني دارم که گرفتار هم جنس گرايي هستند خواهشمندم درمورد رابطه من با افراد فوق اينجانب را راهنمايي کنيد.
پاسخ:

درمان يا اصلاح رفتارهاي همجنس گرايانه ايشان به طور كامل از عهده شما دوست عزيز خارج است و بهترين و تنها كاري كه شما مي توانيد انجام دهيد كناره گيري و اجتناب كامل از رابطه با ايشان است.
اگر اجتناب كامل براي شما ممكن نيست لا اقل روابطتان با ايشان را به حداقل برسانيد و اگر از عهده اين كار هم بر نمي آييد با رايزني و مشورت با والدين و مسؤولين مدرسه در اسرع وقت به تعويض مدرسه خود بپردازيد. حفظ پاكدامني شما آن قدر مهم و حياتي است كه در صورت تهديد جدي پاكدامني حتي گزينه هايي مانند ترك تحصيل يا تحصيل غير حضوري مطرح مي گردد. يك بار آلودگي شما به اين مسائل براي يك عمر عذاب وجدان، احساس گناه تخفيف عزت نفس بروز اختلالات شديد رواني و اختلال در روابط زناشويي آينده ....كفايت مي كند.