با سلام
يه سوال براى من پيش اومده،كه سوالىاست در مورد تحقيقم هم است:
اگر يه پسر يا دختر زنا كار باشن حكمشان چيست،اگر بدست قانون بيفتن خوب هشتاد تازيانس،با اين تازيانه ها پاك ميشن،يا نه،واگر نه بدست قانون نيفتن،با توبه كردن پاك ميشن؟ وشرايط توبشون چگونس،يا نه توبشون قبول نيست،ايا بعداز زنا تصميم به ازدواج بگيرن بازم گناهكارن يا نه
هرچند درهاى توبه باز است
ايا راهى براىبازگشتشون است يانه؟
اگه ميشه توضيح براىرفع ابهام برا ايميلم بفرستيت
اجرتون با امام حسين
ودر آخر با يه صلوات سوالم تمام ميشه تشكر

با سلام و عرض تبريک فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
زنا از گناهان کبیره است و در دنیا و آخرت مجازات سنگین دارد. زناکار لازم نیست خود را به دست قانون بسپارد، بلکه واجب است که توبه کند و از خدای مهربان بخواهد که او را ببخشد و در دنیا و آخرت رسوایش نکند. تصمیم به ازدواج بعد از زنا در بخشش گناه زنا تاثیر ندارد، بلکه آنچه در بخشش تاثیر دارد، توبه واقعی است . برای توبه همین که توبه کننده واقعا از کارش پشیمان باشد و از خدا بترسد و تصمیم بگیرد که دیگر تکرار نشود و استغفار کند و از خدا طلب بخشش کند، کافی است . پاک و توبه اش ان شاء الله قبول می شود و چیز دیگری لازم نیست.
زناکار مرد باشد یا زن، اگر مجرد باشد، مجازاتش صد ضربه شلاق است . اگر متاهل باشد ،مجازاتش با شرایطی سنگسار است.(1)
پی نوشت:
1. قانون مجازات اسلامی، ماده 83و 88.