من دختر 33 ساله با موقعیت تحصیلی اقتصادی و شغلی و خانوادگی نسبتاً عالی هستم تا کنون ازدواج نکرده ام. چند وقت پیش که میخواستم برای یک کار خیر(قرض دادن به کسی)زنگ بزنم شماره تلفن را یک رقم اشتباه کردم و یک آقا برداشت که بلافاصله عذر خواهی کرده قطعش کردم از همون روز اون طرف شروع به زنگ زدن و اسمس دادن کرد من خیلی سعی کردم اما دیگه نتونستم اون گفت بیا با هم یه مدت کوتاهی دوست شیم من هیچوقت جواب تلفنهاش رو نمی دادم و از چند تا اسمس یکیشو جواب میدادم.ضمناً من دو بار عمره رفتم سعی میکنم نمازام رو به موقع بخونم و هر روز قرآن تلاوت کنم. اما یه شب از سر شب تا صبح اون وسوسم کرد و نخوابیدم با کلماتی که میگفت و منم جوابشو میدادم و کارهایی که ی کردیم هردو ارضا شدیم. من و اون همدیگرو ندیدیم و قصد دیدنش رو هم ندارم.این کار من گناه داره؟ اگه گناه داره پس من چیکار کنم شاید هیچوقت نتونم ازدواج کنم این نیاز رو خدا در وجود من گذاشته سالهای ساله که انواع و اقسام دعاها و نذرها کردم از نماز جعفر طیار گرفته تا 40 زیارت عاشورا و دعای توصل و ختم قرآن و زیر ناودان طلا دعا کردن و تنهایی و با سختی پابوس امام رضا رفتن. بنظرم پیشنهاد عفت پیشه کردن مثل اینه که یه بچه ای که مدتها از موقع غذا دادنش گذشته رو مجبور کنی بخوابه و اصلا به غذا هم فکر نکنه در حالیکه انواع و اقسام غذاها و خوراکیها با رنگها و طعمهای مختلف اطرافش دارن چشمک می زنن

با سلام و عرض تبريک فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
همانطور که فرمودید: خداوند این نیاز را در وجود شما قرار داده؛ اما، همان خدایی که به شما، این نعمت و نعمت های فراوانی که سراسر وجود شما را فرا گرفته را عنایت فرموده ، راه ارضای آن را هم بیان فرموده .
خواهر گرامی!
اگر دنبال خشنودی و رضای خدای متعال، و سعادت و خوشبختی در دنیا و آخرت هستید، مطالبی را که برایتان عرض می کنیم، در نظر داشته باشید.
در دین مبین اسلام هر نوع ارتباط دختر و پسر نامحرم که از روی لذت و شهوت باشد، گناه شمرده شده و حرام است. البته آنگونه که از سؤال شما ، پیداست ، شما مرتکب دو گناه کبیره شده اید:
1. ارتباط با نامحرم و تحریک شدن غریزة جنسی؛
2. خود ارضائی و استمناء. (برای اطلاع بیشتر ،به کتاب ،توضیح المسائل مرجع خود و گناهان کبیرة شهید دستغیب، مراجعه بفرمایید).
قرآن در دو جا، زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با نامحرم برحذر داشته، آن را نکوهش کرده و می فرماید: با دخترانی که روابط دوستی مخفیانه­ای با دیگران داشته­اند، ازدواج نکنید: « فَانْكِحُوهُنَّ بِإِذْنِ أَهْلِهِنَّ وَ آتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ مُحْصَناتٍ غَيْرَ مُسافِحاتٍ وَ لا مُتَّخِذاتِ أَخْدان ‏؛ آنان را با اجازه خانواده­های شان به همسری خود در آورید . مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید (به شرط آنکه) پاکدامن باشند و زناکار و دوست گیران پنهانی نباشند». (1)
در جای دیگر می فرماید:
با زنان پاکدامن مسلمان ازدواج کنید . خود نیز پاکدامن باشید، نه زناکار و نه آن که زنان را در پنهانی دوست خود بگیرید. (2)
بنا بر این , توصیه ما این است که :
حتما توبه نموده و این عمل را ترک نمایید! چه بسا همین عمل ، نقطه آغازی برای غوطه ور شدن در انحراف و فساد شود، و مبتلا به بیماری های جسمی، و روحی و روانی شوید.
اما این که فرمودید: "اگر گناه نکنم چکنم؟" از شما می پرسم تا کنون ،پیش آمده ، گرسنه باشید و غذا ، برای خوردن پیدا نکنید؟ اگر با چنین شرایطی مواجهه شوید ،آیا به فکر سیر نمودن خود، از هر راهی که باشد، می افتید؟ و هر غذایی، ولو آلوده و سمُی را می خورید؟یا دنبال غذای پاک می گردید؟
غریزه جنسی، هم یکی از قوای بدن انسان است که باید ارضاء شود، اما نه از هر راهی ،بلکه از مسیر صحیح خودش.
حال اگر مسیر صحیح پیدا نشود چه باید کرد؟
خداوند در قرآن کریم می فرماید: « وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذينَ لا يَجِدُونَ نِكاحاً حَتَّى يُغْنِيَهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِه‏ ؛و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمى‏يابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز گرداند!». (3)
غریزه جنسی از نیرومندترین غرایز در وجود انسان است که بسیاری از رفتارهای انسانی را شکل می دهد و به گونه های مختلف ظهور و بروز دارد.
اسلام که یک مکتب جامع است و مى خواهد مردان و زنان مسلمان، از یک طرف ،روحى آرام، و اعصابى، سالم و چشم و گوشى، پاک داشته باشند تا بتوانند قله هاى رفیع انسانی و رستگارى را فتح نمایند؛ و از طرف دیگر به نیازهای غریزی و فطری خود نیز دست یابند، با حساسیت ویژه، اما واقع بینانه و لحاظ کردن طبیعت و امیال درونى و خواسته هاى نفسانى انسان، قوانین و احکامى را جهت حفظ و نگه دارى فرد و جامعه در خط اعتدال و میانه روى وضع کرده است.
از جمله آن احکام، چگونگی ارتباط با جنس مخالف است. این ها همه به سبب این است که اسلام از جانب کسى براى هدایت انسان ها فرستاده شده که خالق فطرت و غریزه با تمامى استعدادهاى بهینه و ذخیره شده در انسان است.
بنا بر این هر عاملى که موجب تحریک انگیزه هاى شهوانى در جامعه گردد و به آرامش روحى و روانى و عفت عمومى، صدمه وارد کند، مورد تأیید اسلام نیست. اسلام می خواهد انواع لذت های جنسی، فقط در محیط و درون خانواده شکل گیرد . از این طریق آرامش روحی و روانی و پیوند های عاطفی نیز برقرار بماند . با طرح آن در محیط جامعه به پیوند خانواده و اجتماع آسیب وارد نشود.
به جهت میل شدید جنسی، گاهی اوقات بی آن که دختر و پسر (به خصوص پسران) بخواهند، در شرایطی قرار می گیرند که حتی اراده خود را از دست می دهند . دیگر نمی توانند از ارتباط جنسی خود داری کنند . ناخود آگاه و بی آنکه که بخواهند، کم کم در آن شرایط بدون بازگشت قرار می گیرند . زمانی متوجه می شوند که کار از کار گذشته است، یعنی با فراهم شدن شرایط دیگر، جلوگیری بسیار سخت و دشوار است. پس چرا نباید این جریان را از سرچشمه بست ؟
به همین خاطر در اسلام حتی خلوت کردن زن و مرد (دختر و پسر) نامحرم در مکانی که رفت و آمد نباشد، حرام و گناه است. مگر تمام روابط جنسی بین دختران و پسران از ارتباط ­های به ظاهر ساده و دوستانه آغاز نشده است ؟
متأسفانه به ارتباط جنسی هم ختم نشده، بلکه عاملی برای پدید آمدن بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی و روانی نیز می شود. بهترین شاهد بر ادعای فوق مراجعه به واقعیات موجود در اجتماع است، در باره طلاق‌ها، فسادهای جنسی، اعتیاد و افسردگی‌ها مقداری تحقیق کنید، ببینید نقطه شروع این نابسامانی‌ها از کجا بوده است.
بسیاری از آن ها با یک نگاه ساده یا یک ارتباط کلامی کوچک با نامحرم شروع شده ، به تدریج به ایجاد محبت و عشق و مشغول شدن فکر انجامیده و در انتها به قرار و مدار و ...!!
خواهر محترم !
این که می فرمایید: « شاید هیچ وقت نتوانم ازدواج کنم ». آیا تاکنون خواستگار داشته اید؟اگر داشته اید، چرا ازدواج نکردید؟ آیا بهانه جویی کردید؟ آیا ملاک های ازدواج شما صحیح و علمی است ؟ در این مورد مشاوره نموده اید؟ آیا در مورد ازدواج و همسر آینده، سختگیر نیستید؟
در هر صورت شما ، برای گرفتن پاسخ متقن ،و قانع کننده ،در مورد این سئوال و مستجاب نشدن دعاها و ختوماتی که گرفته اید ، باید با بخش تلفنی این مرکز (09640)تماس گرفته و مشکل خود را در میان بگذارید. زیرا در اینجا مجال بررسی تمام جوانب مسئله نیست.
اميدواريم به اين زودي شرايط ازدواج مناسب برايتان فراهم گردد.
در ضمن برای اطلاعات بیش تر و دقیق تر به این دو کتاب مراجعه کنید:
- احکام روابط زن و مرد، سید مسعود معصومی، انتشارات دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم
- جوانان و روابط، ابوالقاسم مقیمی حاجی، مرکز مطالعات پژوهش های فرهنگی حوزه علمیه قم.
مؤید و پیروز باشید.
پی‌نوشت‌
1. نساء (4) آیه 25 .
2. مائده (5) آیه 5. (مضمون آیه).
3. نور (24) آیه 33.