با سلام
لطفا در صورت وجود شماره حساب بانکی آیت ا... خامنه ای را برای پرداخت وجه خمس بفرمایید. در صورتی که حضور شخص الزامی است، آدرس یا تلفن دفتر ایشان در شیراز را بفرمایید.
با تشکر

با سلام و عرض تبريک فرا رسيدن سال نو و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
حضور شخص برای واریز خمس الزامی نیست. می تواند به سیبای بانک ملی به شماره 0105227087001 بابت وجوهات دفتر مقام معظم رهبری واریز کند. می تواند با تلفن شماره 02517742227 تماس گرفته و راهنمایی بخواهد.
آیت الله خامنه ای در شیراز دفتر ندارد. امام جمعه شیراز نماینده رهبری است. می توانید خمس را به دفتر امام جمعه بدهید اما بگویید قبض رسید از دفتر رهبری به شما داده شود.
تلفن دفتر امام جمعه را از 118 شیراز می توانید بگیرید.