با سلام
بنده مقلد ايت الله فاضل بودم و هم اكنون مي خواهم از مقلدين ايت الله خامنه اي باشم البته در صورتي كه اجازه بدهند مي خواهم بر ايت الله فاضل باقي بمانم و در مسائل بدون پاسخ از ايت الله خامنه اي تقليد كنم.
ايا دفتر ايت الله خامنه اي شماره حسابي براي پرداخت خمس دارند ؟
در صورتي كه شماره حساب يا شمار هكارتي باشد كه قابل پرداخت اينترنتي و يا با دستگاه شتاب باشد لطفا معرفي بفرمائيد.
آيا ايشان اجازه مي دهند خمس را افراد نيازمند خويشان خود بدهيم و يا به شهريه دانشجويان كمك كنيم؟ به كسي كه درامد ندارد و فسط بانكي دارد؟
لطفا در صورت امكان اجازه اينكار را برايم بگيريد يا راه ارتباطي معرفي بفرمائيد تا خود براي كسب اجازه اقدام كنم.
تشكر

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
1- به نظر رهبري بقا برتقليد از مجتهدي كه از دنيا رفته، جايز است .اگر مجتهدي كه از دنيا رفته است، اعلم باشد، احتياط مستحب آن است كه بر تقليد خود باقي بماند.(1)
بنابراين مي توانيد با اجازه رهبري بر تقليد خود از آيت الله فاضل باقي بمانيد.
2- در مورد پرداخت خمس و گرفتن اجازه دادن خمس به افراد نيازمند با تلفن(7742227-0251) دفتر آيت الله خامنه اي در قم تماس بگيريد.
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، اجوبة الإستفتائات، سؤال 35 و36.