با سلام
سوال من اين هست:
حد و حدود روابط در دوران نامزدي چگونه هست؟(منظور از دوران نامزدي يعني از زمان عقد دائم تا زمان شروع زندگي و رفتن زير يك سقف)
اجازه بفرماييد سوالم رو واضحتر بگم تا پاسخ واضحتري بشنوم:1- پسر و دختر در زمان نامزدي مي توانند معاشقه(بوسه،بغل،نوازش،...) داشته باشند؟
2- و ثانيا ميتوانند علاوه بر معاشقه ،رابطه نزديكي هم داشته باشند؟

اين توضح را هم بدم كه از نظر من معاشقه يعني بوسه و نوازش و در اغوش گرفتن،همين !!!! ،نه اينكه رابطه نزديكي داشتن چون نزديكي داشتن از حد تنها معاشقه رد ميشود و فراتر ميرود)

با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز.
اگر عقد شرعی خوانده شده باشد، دختر و پسر می توانند علاوه بر معاشقه، رابطه نزدیکی هم داشته باشند؛ چون با خوانده شدن عقد، شرعاً زن و شوهر شده اند و از این جهت، یعنی حلال شدن، هر گونه لذت بردن از یکدیگر فرقی بین دوره نامزدی و رفتن به خانه شوهر نیست. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله بهجت، توضیح المسائل، ص 376، احکام ازدواج.