با عرض سلام.می خواستم50صفت جلالیه و جمالیه خداوند را برایم ارسال فرمایید.اگر امکانش هست بگویید هرکدام جلالیه است یا جمالیه.قبلا از مساعدت و همکاری شما کمال تشکر را دارم.

با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز.
صفات جمال، به صفاتی گفته می‏شود که بیانگر کمالی از کمالات خدا می‏باشد و از ثبوت واقعیتی در ذات الهی حکایت دارد. از این صفات، به صفات ثبوتی هم تعبیر می‏کنند؛ مثال براي صفات جمال:
علم، قدرت، حیات، اراده، ادراك، پاک، وحدانيت، حکمت، عظمت، کرم، رحم، عزّ، یقین، جود، ستر، اول، آخر، ظهور، صمد، قدرت، حيات، قدم، فرد، بر، ملك، كرم، سمع، بصر، تكلم،‌ عدل، ودّ، حلم،‌ مجد، خلق، و... .
در مقابل، صفات جلال به معنای سلب نقص از ذات الهی می‏باشد و چون نقص، یعنی سلب کمال است، پس سلب نقص در واقع «سلب سلب کمال» می‏باشد. بنابراین، سلب نقص تعبیر دیگری از ثبوت کمال است. پس صفات جلال یا به تعبیر دیگر صفات سلبی، بیانگر نقص نداشتن خدا می‏باشد و بیان سلب مفاهیمی می‏کند که شایسته مقام و منزلت الهی نیست؛ مثال براي صفات جلال:
نفي تركیب، جسمانیت، مكان­دار بودن، جهت­دار بودن، ظلم، عبث و لغو، متحرك بودن، رنج، درد، نیاز، بیم، عیب، خطا، کمیت، مثل داشتن، ضد داشتن و... .
براي مطالعه دقيق صفات جمالي و جلالي خداوند، با توجه به تعريف بالا، رجوع كنيد به دعاي جوشن كبير كه مملو از اين اسامي مبارك است.