نميخوام بچه دار شوم

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباط تان با این مرکز
از نظر روانشناسان و مشاوران، ازاله و برداشتن پرده بکارت بهتر است در شبی غیر از شب عروسی صورت پذیرد؛ چرا که دختران به دلیل خستگی و استرس شب عروسی، آمادگی روانی و جسمی لازم را برای انجام این عمل ندارند. همچنین الزامی از جانب شرع در انجام نزدیکی در این شب وجود ندارد؛ هر چند از جانب عرف تا حدودی وجود دارد. این عمل، به آداب و رسوم هر منطقه و انتظارات خانواده داماد و عروس، وابسته است؛ ولی در هر صورت، اگر مجبور نبودید، نزدیکی را به شب ها و روزهای بعد موکول کنید.
اما اگر خواستید که در همان شب اول نزدیکی کنید، برای جلوگیری از بارداری همسرتان باید از وسایل جلوگیری از بارداری (مثل کاندوم و...) استفاده کنید. البته این اختصاصی به شب اول ندارد و در نزدیکی های بعدی نیز همین طور است. روش های علمی جلوگیری از بارداری را باید از طریق مراجعه به متخصصان مامایی یا زنان یاد بگیرید.
شب زفاف، آدابی دارد که انجام آن الزامی نیست؛ اما خوب و مستحب است که آن ها را انجام دهید.
شرح این آداب، در پایگاه اینترنتی پاسخگو آمده است؛ آن را مطالعه نمایید.