سلام من 19 سالمه مقلد حضرت آیت الله خامنه ای هستم.ببخشید من ترشحات سفید رنگی بعضی مواقع بدون هیچ تحریکی دارم که مقدارش کم هست میخواستم بدونم آیا این منی هست؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
به هیچ وجه، ترشحات واژینال (یا دهانه رحم)، منی محسوب نمی گردد. این ترشحات کاملاً پاک می باشند. منی از مجرای ادرار بیرون می آید و نه از دهانه رحم زن.
منی فقط و فقط در اوج لذت جنسی (ارگاسم) ممکن است بیرون می آید و تا پیش از تجربه اوج لذت جنسی، انزال منی کاملاً بی معنا است. البته در حالت اوج هم باید یقین صددرصدی به خروج منی پیدا کنید. اگر یک درصد هم شک داشته باشید، باز شما جنب نیستید.
در فرض سؤال شما، این ترشحات کاملاً پاک هستند و نیازی به تطهیر یا غسل ندارند.