من یک نوجوان 16 ساله هستم. چند وقتی هست که جغ می زنم وسعی کرده ام ترک کنم اما موفق نشده ام اگر می شود من را راهنمایی کنید

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
پیش از هر چیز روح خویشتندار شما را ارج می نهیم ؛ امید است در اینده بسیار نزدیک به ترک کامل خودارضایی نایل آیید.
همان طور که می دانید راه کارهای ترک خودارضایی در سایت پاسخ گو آمده است. می توانید با دیدی مثبت تر و خریدارانه تر به اجرای با نشاط تک تک این راهکارها بپردازید.
شک نکنید که اگر خواهان پاکی باشید، می توانید حتی با عمل کردن یکی از راه کارها به ترک پایدار نایل آیید .ترک خودارضایی آن طور که برخی خیال می کنند دشوار نیست . دلیل آن هم درصد بالای افراد موفق در ترک می باشد.