با سلام
آیا این گفته که حضرت علی (ع)و حضرت فاطمه (س) دختری بنام سکینه داشته اندو حتی در کربلا حضور داشته صحیح می باشد؟
و ایا کتاب بانوی ناشناخته که در این مورد بخصوص به چاپ رسیده است صحیح است یا خیر؟

با سلام و تشکر به جهت ارتباطتان با اين مرکز.
شیخ مفید 26 فرزند دختر و پسر برای امام علی (ع) ذکر می کند:
1. حسن؛ 2. حسين؛ 3. زينب کبرى؛ 4. زينب صغرى، مکنی به ام كلثوم. مادرشان فاطمه زهرا (س) می باشد؛ 5. محمد، مکنی به أبي القاسم. مادرش خولة بنت جعفر بن قيس حنفية است؛ 6. عمر؛ 7. رقيه. مادرشان ام حبيب دختر ربيعة است؛ 8. عباس؛ 9. جعفر؛ 10. عثمان؛ 11. عبدالله. مادرشان ام البنين دختر حزام بن خالد بن دارم می باشد؛ 12. محمد اصغر، مکنی به أبى بكر؛ 13. عبيدالله. مادرشان ليلى بنت مسعود دارميه است؛ 14. يحيى. مادرش اسمآء بنت عميس خثعمية است؛ 15. ام الحسن؛ 16. رمله. مادرشان ام سعيد دختر عروة بن مسعود ثقفى است؛ 17. نفيسه؛ 18. زينب صغرى؛ 19. ام هانى؛20. ام الكرام؛ 21. جمانة، مکنی به ام جعفر؛ 22. امامة؛ 23. ام سلمه؛ 24. ميمونه؛ 25. خديجه؛ 26. فاطمه، که از مادران دیگر بودند. متأسفانه نام مادرشان ذکر نشده است. در میان شیعه کسانی هستند که گفته اند فاطمه (س) پس از رسول خدا(ص) پسری سقط کرد که نام او محسن بود. بر این اساس، تعداد فرزندان حضرت 27 نفر می باشد. (1)
بنابرین، علی (ع) دختری به نام سکینه نداشته تا چه رسد به این که مادر او فاطمه(س) باشد. هیچ مورخی برای حضرت فاطمه(س) غیر آن چند فرزند که ذکر شد، نقل نکرده است. کتابی که چنین مطلبی در آن آمده باشد، صحیح نیست.

پی نوشت:
1. ارشاد، ج ا، ص 355 -356، شيخ مفيد، ترجمه رسولي محلاتي، تهران، انتشارات علميه اسلاميه.