سلام
من پسری 24 ساله هستم که با یکی از اقواممون نامزدیم و محرمیم برای ازدواج حدود. یکساله که با هم تلفنی حرف میزنیم و با کلمات تحریک آمیز باعث ارضای جنسی همدیگه و آمدن آب منی میشویم بدون اینکه به آلت جنسی خود دست بزنیم خواستم برونم ما که صیغه عقد موقت خواندیم و به هم محرمیم با اینکار باعث گناه میشویم؟

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز
در فرض سوال مانعي ندارد . (1)
لطفا هر گاه سئوال شرعی دارید ،نام مرجع تقلید خود را ذکر فرمایید.

پی نوشت:
1. استفتاي كتبي از سايت مقام معظم رهبري ( شماره استفتاء‌ 77208 ).