با عرض سلام و خسته نباشید . در ابتدا از تمامی شما عزیزان تشکر میکنم بابت این سایت مفیدتون .خوابی دیدم که نمی دانم دلیل دیدن این خواب چه بوده و آیا این خواب درست است یا خیر .راستش شب قبل از دیدن این خواب همسایه ما که یک زن مسنی هست که بسیار علاقه به امام زمان (عج) دارد آمد منزل ما من هم چون ایشون علاقه به مسائل ظهور دارند براشون کمی از سی دی proje weak up که در سایت mouood.org هست وهمچنین سخن رانی های آقای پناهیان در مورد علائم ظهور و نزدیکی ظهور براشون گفتم و این سی دی ها رو نیز براشون رایت کردم .حتی در مورد علائم ظهور و سید خراسانی و سید یمنی و مطالبی که در سایت www.u313.ir دیده بودم صحبت کردم. این ها رو گفتم که بگم قبل از دیدن این خواب شاید گفتن این موضوع ها ربطی پیدا میکنه . حال صبح فردای آن روز بود که بعد از خواندن نماز خوابیده بودم یکدفه این خواب رو دیدم که بسیار برایم عجیب بود و دیدن این خواب سوالی شد که مجبور شدم از شما عزیزان تعبیر این خواب را بدونم . اول خواب کمی نامفهوم بود و در میان خوابی که میدیم یک لحظه دیدم که در حیاط منزل مادر بزرگم هستم و با دایی خودم مشغول کاری هستم . دیدم فامیل دارند برای خواندن نماز به طبقه بالا خانه می روند منم قصدم انجام کاری را داشتم قبل از اینکه کار رو مشغول بشم گفتم بهتر است نمازم رو بخونم بعد به قصد خواندن نماز به طبقه بالا رفتم در میان پله های دیدم که فامیلام نمازشون را خواندن ودر حال برگشتن به طبقه اول هستند .بعد یک دفعه دیدم که جایی هستم که دارند عزاداری میکنند و کسی هم در حال مداحی هست سالن شلوغ و ما در ارتفاعی داشتیم هم عزاداری می کردیم و نگاهمان به مداح بود یک لحظه دیدم دسته کسی کنار من دراز شده به سمتم و در دستش یک دسته پول که تا شده بود در دستش و به صورت اینکهانگار می خواهد این رو من بدهد به سمت من دستش را دراز کرده بود من پول را گرفتم بعد در همین حال بودیم انگار مراسم تمام شده بود و مثل هیئت ها که در آخر مراسم همه نشتن بودیم من به اطرافیان خودم گفتم این فرد را می بینید و اشاره به مردی که در انتهای سالن نشتسته بود کردم گفتم این فرد آدم جالبی هستش داره پول میده ، هر کی پول می خواد بره سمتش بگیره او مرد هم دیدم داره ما رو نگاه میکنه و سوت می زنه و اشاره میکنه میگه پول می خواین ،وبعد دیدم همان فرد دستسش را نشان داد و انگشت شستش و انگشت سبابه ی خودش رو بهم چسبوند و گفت اگه ظهور انقدر نزدیک شده اینقدر هم شکرتون رو بیشتر کنید بعد دیدم اطرافیان خندیدن و گفتن خوب گفتی من کمی از دست آن فرد ناراحت شدم چون تو دلم می گفتم که اینقدر زندیک شدیم و در ذهن خودم میگفتم که اینهمه تو این سایت ها نزدیکی ظهور رو داریم می خونیم بعد یک لحظه دیدم که هم همه شد و دیدم فریاد می زنند که بگیریدش بکشیدش ، دیدم فردی در میان جمع هست که مردم باهاش درگیر شدن و این فرد قصد انفجار تله انفجاری که به خودش بسته بود رو دارشت نا گهان نگاهم در همان شلوغی ها به سمت راستم رفت دیدم که کسی هم که به دیوار نشسته و تکیه داده می خواهد تله انفجاری خودش رو باز کند من تا این فرد را دیدم پریدم روی آن فرد و دستاش رو محکم گرفته بودم و می دیدم اون فرد داره سعی میکنه که خودش رو منفجر کنه هم ترس داشتم و هم اون فرد را محکم گرفته بودم بعد در این زمان در حال فکر کردن بودم گفتم شهادتین رو بگم ولی تا چند کلمه رو داشتم می گفتم از شدت اضطراب که هر لحظه ممکنه اون بمب منفجر بشه نتونستم تمام بگم داشتم فکر می کردم در همون لحظه که من دوست ندارم اینجوری بمیرم دوست دارم در رکاب امام زمانم بمیرم در همین تفکرات بودم که با صدای الله اکبر از خواب بیدار شدم .خواب عجیبی بود تا حالا اینجوری خواب ندیده بودم . برام خیلی عجیب بود در اینترنت جستجو کردم دیدم پول گرفتن در خواب خوب نیست ، برای همین کلی ناراحت شدم گفت حتماً من کار خوبی نکردم و احساس گناه داشتم برای همین دنبال جایی گشتم که خوابم رو تعریف کنم و سایت شما رو دیدم . در آخر از اینکه وقتتون رو به من دادین تشکر میکنم و خواهشمند هستم که در مورد این خواب راهنمائیم کنید . یا علی

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
این مرکز بخشی مربوط به تعبیر خواب ندارد؛ اما با توجه به اینکه خواب های انسان می تواند در اخلاق و سیر معنوی انسان تاثیر گذار باشد،چند نکته به اختصار اشاره می گردد:
1. امام صادق (ع) فرمود: رویا بر سه قسم است:
گاهی بشارتی از ناحیهء خداست و گاهی وسیله غم و اندوه از سوی شیطان است و گاه مسایلی است که انسان در فکر خود (در روزها هنگام بیداری) می پروراند و آن ها را در خواب می بیند . (1)
2. به دلیل ظرافت و پیچیدگی خواب ها نباید خیلی روی آن ها حساس بود و باید نیروی خود را روی واقعیات زندگی متمرکز نمود.
3. توجه خود را بیشتر به نقاط مثبت و نورانی خواب بدهید و اگر خوابی برای خیلی ناراحت کننده بود، صدقه بدهید و به زندگی و وظایف خود بپردازید.
4. خواب خود را برای دیگران تعریف نکنید مگر به دلیل ضروری؛ و خود نیز خواب خود را تعبیر به خیر کنید، زیرا تعبیر خواب چه از ناحیه خود و چه از ناحیهء دیگران، تاثیر واقعی در زندگی ما می گذارد.
5. خوابی که شما دیده اید خواب خوبی است و نشانگر گرایش معنوی شما به نماز و مراسم مذهبی و عزاداری و حضرت ولی عصر (عج) و ...، دارد؛ اما در عین حال با توجه به همان جلسهء شب قبل و نیز عدم یکدستی و تلاطم محتوای آن، به نظر می رسد که تا حد زیادی تحت تاثیر حالات درونی یا امور زندگی و اجتماعی شما نیز هست.
موفق باشید و التماس دعا
پي نوشت ها:
1. ثقة الاسلام کلینی، کافی، دارالکتب الاسلامیه، طهران1365 ه.ش، ج 8، ص 90.