فوری فوری خیلی فوری
سلام من خارج از کشورم بحثی پیش امد که حرمت برای زن مسلمان می باشد و زن غیر مسلمان حرمت ندارد و در تمتع جنسی حلال است آیا این مطلب درست است؟ آیا شرایطی هم دارد؟ زمانی که مدت طولانی در کشور غیر مسلمان هستی و نیاز داری چه باید کرد؟ می توان از زن غیر مسلمان بهره برد؟ لطفا خیلی فوری پاسخ فرمایید

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
مرد مسلمان نمى‏تواند با زن هاى كافر به طور دائم ازدواج كند- حتى اگر يهودي يا نصراني (اهل کتاب)باشد . بنابر احتياط واجب- ولى صيغه كردن زن هاى يهودى و نصرانى (اهل کتاب) مانعى ندارد.
البته كسى كه زن مسلمان دارد ، نبايد زن يهودى و نصرانى را صيغه نمايد.(1)
اما عقد ازدواج موقت یا متعه چند شرط دارد:
1- آن که به احتیاط واجب به عربی صحیح خوانده شود . اگر خود زن و مرد بخواهند صیغه عقد موقت را بخوانند، بعد از آن که مدت(مثلا یک روز ) و مهر را(مثلا ده هزار تومان)معین کردند، چنانچه زن بگوید: «زوجتک نفسی فی المدة المعلومة علی المهر المعلوم» ( خود را به همسری تو در مدت معین با مهر معین درآوردم) بعد بدون فاصله مرد بگوید «قبلت هکذا» (قبول کردم ‌) صحیح است. اگر خود مرد و زن نتواند صیغه را به عربی صحیح بخوانند، چنانچه ممکن باشد، احتیاط واجب آن است که وکیل بگیرند . اگر خودشان بخوانند، باید لفظی بگویند که معنای «زوجت» و «قبلت» را بفهماند.
2 - باید مقدار مهریه مشخص باشد (مثلاً صد هزار تومان) .
3 - باید مدت نیز مشخص باشد (مثلاً یک روز).
4- دختری که به حد بلوغ رسیده و رشیده است، یعنی مصلحت خود را تشخیص می‏دهد، اگر بخواهد شوهر کند، چنانچه باکره باشد، باید از پدر یا جد پدری خود اجازه بگیرد. (2)
5-زن و مرد به ازدواج راضی باشند.
پی نوشت ها:
1. آیت الله فاضل، توضیح المسائل،مسأله 2512و2513.
2. همان؛ م 2487.