ایا هنگام نزدیکی با همسر و برای حامله شدن دعایی وجود دارد؟

اسلام برای سلامت جسمی و روحی روانی فرزند و برخی جهات دیگر، برای زمان و مکان و چگونگی آمیزش دستور عمل‌هایی دارد که به برخی اشاره می‌شود:
1- پیش از جماع وضو داشته باشند.
2- پس از ورود آن ها به اتاق مخصوص، ابتدا خدای را برای این که آن ها را به یکدیگر حلال کرد و اجازه آمیزش جنسی داده شکر کنند.
3-هر کدام دو رکعت نماز بخوانند. برای خوشبختی یکدیگر و دوام و ازدیاد عشق و محبت نسبت به هم و نیز برای دارا شدن فرزند صالح دعا کنند، بهتر است این دعا را بخوانند :
ا) «أعوذ بالله من الشیطان الرجیم. بسم الله الرحمن الرحیم. اللّهمّ جنّبنی الشیطان و جنّب الشیطان ما رزقتنی». (1)
ب) «اللّهمّ ارزقنی إلفها و ودّها و رضاها، و ارْضنی بها، و اجْمع بیننا بأحسنِ اجتماعٍ، و اُنسٍ و ائتلافٍ، فانّک تُحِبُّ الحلال و تکره الحرام». (2)
ج) مرد دستش را روی پیشانی همسرش بگذارد و بگوید: «اللّهمّ على کتابک تزوّجتها، و فی أمانتِک أخذتها، و بکلماتک إسْتحللتُ فَرْجها، فإنْ قضیتَ فی رحمها شیئاً فاجعله مسلماً سویّاً، و لا تجعلهُ شِرک الشیطان». (3)
د) «بسم الله الرحمن الرحیم. الّذی لا إله إلاّ هو. بدیعُ السموات و الأرض، اللهمّ إن قضیتَ منّی فی هذه اللیلة خلیفةً فلا تجعل للشیطان فیه شِرکاً و لا نصیباً، ولا حظاً و اجْعله مؤمناً مخلصاً، مصفّاً من الشیطان و رجزه جلّ ثناؤک». (4)
4- قبل از شروع بسم الله بگویند.
5- توجه به نوع تغذیه پیش از نزدیکی و انعقاد نطفه و پس از آن در دوران بارداری و شیرخوارگی از جهات مختلف در سلامت جسمی، فکری وروحی فرزند مؤثر است مثلاً:
ا) چه غذاهایی در زیبایی قیافه و صورت بچه اثر دارد؟
ب) چه نوع غذاهایی است که در تقویت نیروی فکری و عقلی و هوش بچه مؤثر است؟
ج) چه نوع غذاهایی در تقویت بنیه جسمانی و استخوان‌بندی فرزند مؤثر است؟
د) چه نوع غذاهایی در شکل‌گیری شخصیت انسانی، ‌روحی و اخلاقی و دینی بچه مؤثر است (مال حلال باشد، حرام و شبهه ناک نباشد).
6 - مرد در هنگام جماع عجله نکند ،بلکه با زن بازی کند .با مقدماتی او را کاملاً برای این کار آماده نماید تا نیازهای هر دو با هم برطرف شود و هر دو با هم لذت ببرند. این کار در آرامش روحی همسر و در نتیجه در نطفه مؤثر است.
7- روحیات و خلق و خوی زن و مرد پیش از آمیزش و هنگام آن و روحیات مادر پس از انعقاد نطفه در سلامت فرزند تأثیر فراوانی دارد.
8- نزدیکی در جای آرام و خلوت و در شب انجام گیرد.
9- پس از نزدیکی فورا غسل کنند و با حالت جنابت نخوابند. اگر قبل از غسل تصمیم دارند دوباره نزدیکی کنند، آلت های تناسلی خود را بشویند و وضو بگیرند.
10- جماع در شب‏های دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه یا جمعه باشد. از نزدیکی کردن در شب های چهارشنبه و شب اول ماه (غیر ازشب اول ماه رمضان که مستحب است)، وسط و آخر ماه قمری و نیز شب های ماه گرفتگی و طوفان های شدید پرهیز کنند.
11- بدون رو انداز نزدیکی نکنند.
12- طوری بخوابند که کف پا یا سر آن ها به طرف قبله نباشد.
13- هنگام همبستر شدن به عورت یکدیگر نگاه نکنند و با یکدیگر صحبت ننمایند.
14- با شکم پر و مثانه پر نزدیکی نکنند.
جهت آشنایی بیش تر می‏توانید به کتاب‏های زیر مراجعه فرمایید:
- ازدواج مکتب انسان سازی، شهید دکتر پاک‏نژاد، ج 3.
- آیین همسرداری ابراهیم امینی.
- بهشت خانواده، دکتر مصطفوی.
- بهداشت ازدواج از نظر اسلام، دکتر صفدر صانعی.
-ازدواج و مسائل جنسی، گروهی از نویسندگان.
- مشاوره جنسی و زناشویی، علی اسلامی نسب.

پی‌نوشت‌ها:
1. وسایل الشیعه، ج 14، ص 31.
2. اللمعة المشقیة، ج 5، ص 92.
3. همان.
4. وسایل الشیعه، ج 14، ص 31.