رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی خراسان رضوی افتتاح شد.
مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ، حجت‌الاسلام محمد مسعودی در مراسم افتتاحیه مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی نمایندگی خراسان رضوی، اظهار داشت: پیام ادیان آسمانی، به ویژه دین مبین اسلام که با فطرت آدمی سازگار بوده و آموزه‌های ابلاغی آن بر مخاطب شناسی به هنگام و بهره گیری از عقل و خرد استوار بوده، همواره در طول تاریخ، و موثرترین و پردامنه ترین پیام‌ها ‌است.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات به لحظه و فراگیر یکی از واقعیات موثر و سرنوشت ساز جهان امروز است افزود: این حقیقت به موازات پیدایش و گسترش کمی و کیفی خود، فرصت‌ها و تهدیدهای بسیاری را نیز به همراه آورده است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه طلوع عالم تاب خورشید انقلاب اسلامی واقعیت انکار ناپذیری را در جهان امروز نمایان ساخته است گفت: این واقعه نقطه عطفی در تجدید حیات پیام‌های اسلامی با بهره گیری از فضای ارتباطی جدید به شمار می آید.

حجت‌الاسلام مسعودی با بیان اینکه می‌توان ادعا کرد که بیشترین تردیدها و تشکیک‌ها در دوره کنونی ظهور و بروز یافته است افزود: این تشکیک‌ها دل‌های پاک و روح‌های صاف مشتاقان را هدف گرفته است و از سوی دیگر کنکاش‌های علمی دانشمندان علوم تجربی در عرصه‌های مختلف و پیشرفت علم و فن آوری از سویی و پیدایش جریان‌ها و مکاتب فکری و فلسفی گوناگون نیز، چالش‌های بسیار جدی را فراروی متدینان قرار داده است.

وی با بیان اینکه سیره و منشی که برخاسته از رسالت اصلی عالمان دینی در هدایت مردمان به صراط مستقیم الهی بوده است گفت: عالمانی که همواره با ظهور بدعت در جامعه خود، به رسالت الهی خویش عمل کرده و در برابر شبهات و تهدیدها قد علم کرده و آرامش را به ذهن و ضمیر جامعه اسلامی می‌آوردند، هدایایی از سوی خداوند هستند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی همواره به سهم خویش تلاش کرده با حرکت در مسیر توسعه و تقویت ایمان، بصیرت و دین داری با تبیین معارف دینی، گسترش فضایل اخلاقی، جریان‌سازی فرهنگی و تبلیغی براساس آموزه‌های وحی و تعالیم اهل بیت(ع) قدم برداشته و به بهترین نحو سیره ائمه(ع) را تبیین و گسترش دهد و بر همین اساس مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی افتتاح شد.