باسلام
من یک دختر19 ساله هستم وتاکنون درمورد روزهای قمردرعقرب اطلاعی نداشتم وبدون اطلاع دریکی از روزهای قمر درعقرب عقد دائم کرده ام وامروز درکتاب آداب زفاف وزناشویی دراسلام به یکی از احادیث نقل شده از امام صادق (ع) که گفته اند هرکس درهنگام قمر درعقرب ازدواج کند هرگز خیری از ازدواج نخواهد دید برخورد کرده ام.من ازشما خواستارم در این باره به من راهنمایی لازم رابکنیدوراه حل لازم رابگوییدوآیا جای نگرانی دارد.باتشکر

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
جای هیچ نگرانی ندارد. ازدواج یک کار بسیار خوب و پسندیده است و شما که به موقع به ازدواج اقدام نموده اید. آن شاء الله مورد لطف خداوند قرار می گیرد و از این جهت که در قمر در عقرب ازدواج کرده اید مشکلی پیش نمی آید. از خداوند بخواهید که خیر و برکتش را بر شما نازل بفرماید. از خداوند می خواهیم که ازدواج شما را مبارک بگرداند انشاء الله.