در مورد خودارضایی تو رساله نوشته "زمانی که زن به اوج شهوت میرسه" منظور از اوج شهوت همون اورگاسمه (زمانی که ماهیچه های واژن منبسط و منقبض میشن)؟ تو رو خدا کامل جوابمو بدین، خیلی دنبال جوابش بودم اما نتونستم پیدا کنم.
مدتیه که خودارضایی رو ترک کردم اما بعضی وقتا محتلم میشم، در این صورت چه موقع باید غسل کنم؟

پرسشگر گرامی باسلام و تشکر و تسلیت ایام عزای امام حسین (ع)
محتلم شدن در خواب اشکال ندارد،ولی معمولا زن ها در خواب محتلم نمی شوند اما اگر زنی یقین پیدا کند که در خواب محتلم شده و منی از او خارج شده ،باید غسل جنابت کند.
تا یقین به جنابت حاصل نشده، غسل لازم نیست.
خود ارضایی حرام است و نباید انجام شود. در صورتی که انجام شود و منی بیرون آید، غسل جنابت لازم است.
رطوبتى كه زن ها در موقع ملاعبه(بازی و شوخی) يا تصورات شهوت‌انگيز در خود احساس مى‌كنند، پاك است و غسل ندارد و وضو را نيز باطل نمى‌كند امّا رطوبتى كه از زن ها با شهوت خارج مى‌شود و به حدّى باشد كه صدق انزال كند و لباس ها را آلوده نمايد ( معمولًا اين رطوبت در موقعى خارج مى‌شود كه زن به اوج شهوت جنسى برسد) نجس و موجب جنابت است.(1)
اوج لذت و شهوت به حالتي گفته مي شود که در آن حال معمولا انسان از خود بي خود مي شود و لذت زيادي مي برد و مني بيرون مي ريزد. بعد از تمام شدن آن حال انسان احساس تخليه شدن و ارضا مي کند. حالت شهوتش تمام و بدنش سست مي شود. حالت تحريک آميزي که قبل از تخليه شدن داشت،ديگر آن حالت را ندارد. مثل اين که انسان گرسنه دلش غذا مي خواهد،ولي وقتي غذا خورد و سير شد، ديگر ميل به غذا ندارد.
پی نوشت:
1.آیت الله سیستانی ،توضیح المسائل، م 345.