با سلام و خسته نباشید
همسر من قبل از خواب با ترس و استرس روبروست و بعضی اوقات بر اثر این ترس بی خواب می شود. بعضی وقتها هم با دیدن خواب پریشان از خواب پریده و به خواب نمی رود به طور کلی نقش دعاها در این مورد چیست و آیا با دعای خاصی می توانم ترس را از او دور کنم
با سپاس فراوان

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
دعاهای وقت خواب( مفاتیح الجنان،کتاب الباقیات الصالحات، باب اول، فصل سوم دعاهای هنگام خواب و باب چهارم، فصل دوم ، دعاهای خواب) و دعاهای پناه بردن به خدا از شر شیطان (دعای 17 و از صحیفه سجادیه28) را بخوانید . در عین حال به روانپزشک هم مراجعه کنید و درمان نمایید.
می توانید با مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی به شماره (09640)از بخش مشاوره کمک بگیرید .