بنده مي خواهم درصد قابل پرداخت از خمس را به فقرا- شخصا- با مجوز ايشان وبا تعيين شرايط مستحق- پرداخت نمايم. در ضمن مدتهاست شنيده ميشودبخشي از گراني قيمت خودروهاي خارجي نسبت به بازارهاي جهاني-اختصاص سهمي از آن به دفتر رهبري است-لطفا بطور شفاف و در سطح وسيع اطلاع رساني فرماييد؟

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
برای اطلاع از نمایندگان دفتر آیت الله خامنه ای در تبریز و همچنین کسب اجازه برای پرداخت خمس به فقرا می توانید از دفتر مقام معظم رهبری در قم سوال کنید.(1)امام جمعه محترم شما هم نماینده رهبر هستند.
در باره اختصاص بخشی از قیمت خودرو چیزی نشنیده ایم .می توانید از دفتر ایشان سوال کنید.
پی نوشت :
1. دفتر آیت الله خامنه ای (7746666-0251) .