میخواستم بدونم آیا بدون اجازه شوهر میتوان کمک مالی به پدر و مادر کرد؟ با اینکه میدونم راضی نیست

با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
مرد و زن هر كدام اختياردار مال خويش هستند .بدون رضايت ديگرى حق تصرّف در مال دیگری را ندارند . ( 1 )
بنا بر این زن بدون اجازه شوهرش نمی­تواند از اموال و وسایل و امکانات خانه و زندگی شوهر به پدر و مادر خود و یا دیگران کمک کند . همین طور مرد نمی­تواند بدون اجازه زنش از دارائی او به دیگران کمک کند . اگر زن دارائی داشته باشد ، می تواند بدون اجازه شوهر به پدر و مادرش کمک کند .
پی نوشت :
1 . آیت الله مکارم شیراز ی ، استفتائات جدید ، ج 2 ، س 1100 .