با سلام دیشب از روستا با من تماس گرفتند و در این مورد سوال داشتند که یکی از اهالی روستا شاهد انجام دادن عمل نزدیکی شخصی در جنگل با گاو ایشان میباشد لطفا جواب حکم شرعی را بفرمائید. با تشکر از حضرتعالی.

اگر با گاو و گوسفند و شتر نزديكى كنند، علاوه بر اين‏كه گوشت آن ها و بچه آن ها حرام است، بول و مدفوع آن ها نيز بنابر احتياط واجب نجس مى‏باشد . آشاميدن شير آن ها نيز حرام است . بايد حيوان را ذبح كنند و لاشه آن را بسوزانند . كسى كه با آن نزديكى كرده ،بايد پول آن را به صاحبش بدهد.(1)

پي نوشت:‌
1. آيت الله مكارم شيرازي ، توضيح المسائل ،م 2212و2263.