با سلام و تشکر فراوان
لطفا دعای مجرب جهت داشتن خواستگار و ازدواج خوب معرفی کنید
بسیار متشکرم

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
دغدغه ازدواج در سنين جواني براي دختران و پسران جوان امري طبيعي است. زيرا ازدواج يكي از مسايل اساسي زندگي انسان است كه در دوره جواني اتفاق مي افتد .
با توجه به عواملي كه سن ازدواج را افزايش داده و موانعي كه بر سر راه ازدواج براي جوانان وجود دارد، نبايد نداشتن خواستگار موجب نگراني و اضطراب شديد شود و نگرش فرد به جهان و نظام آفرينش را تغيير دهد يا موجب مشكلات رواني و بيماري گردد؛ زيرا:
اولاً، سن ازدواج در جامعه كنوني افزايش يافته است. اين واقعيت اجتماعي مطلوب نيست و بايد در پي كاهش آن بود؛ ولي بايد به عنوان يك واقعيت تلخ و رنج آور پذيرفته شود. برخي دختران در سنين بالاتر از 30 سال ازدواج مي‏كنند و ازدواج موفقي هم دارند. بنابراين، بايد گفت: كلبه احزان شود روزي گلستان غم مخور.
دوم، گمان نشود تعدد خواستگار نشانه يا دليل برتري يا داشتن كمال فردي است و نداشتن آن نشانه نقص و ضعف. چنان نيست كه همه دختران داراي خواستگارهاي متعدد چنين و چنان باشند. خيلي از خانم‏هاي متأهل كه در زندگي مشترك خوشبخت هستند، مي‏گويند شوهر من اولين و آخرين خواستگارم بود. پس كثرت خواستگاران خيلي مهم نيست.
در پايان پيشنهاد مي‏كنيم به راهكارهاي عملي زير توجه فرماييد:
1-مطمئن باشيد با حفظ شؤون اخلاقي و ديني و رعايت وقار، متانت و حجاب كامل بهتر خواهيد توانست خود را از دام خطا و لغزش حفظ كنيد.
جوانان غيرتمند، اهل زندگي و وفا و عشق و متدين و هم شأن شما سراغ افرادي چون شما خواهند آمد . براي ازدواجي موفق از شانس بيش‏تري برخوردار خواهيد بود.
2. در صورتي كه نياز به ازدواج به مرحله وجوب رسيده است و فرد مناسب و شايسته‏اي نيز توجه تان را به خود جلب كرد، در صدد گفت‏وگوي مستقيم (چه حضوري، مكاتبه‏اي و تلفني) با وي نباشيد؛ چون هم مخالف عرف و عقل و شرع است و هم احتمال لغزش و خطا و به دام هوس افتادن است . هم با پاسخ منفي وي غرورتان شكسته خواهد شد.
بهتر است از فرد واسطه‏اي كه حتي المقدور متأهل باشد، بخواهيد از جانب خود، شما را معرفي كند - به طوري كه ايشان از تمايل دروني و ابتدايي شما مطلع نشود - تا اگر مطلوب واقع شد، به طور رسمي به خواستگاري‏تان بيايد.
راه ديگر اين كه: چنانچه درمحل سكونت تان مركز يا كانون ازدواج مورد اعتماد وجود دارد، به آن جا مراجعه كنيد . شرايط خود را براي ازدواج ارائه دهيد تا مشخصات شما به فرد مناسبي داده شود و مقدمات خواستگاري رسمي و ازدواج تان فراهم آيد. تأكيد مي‏شود آن مركز بايد كاملاً شناخته شده و مورد اعتماد و تأييد مسؤولان رسمي باشد.
در پايان پيشنهاد مي‏كنيم راهكارهاي عملي زير را عمل کنيد :
1- زيارت عاشورا و سوره يس و الرحمن را تلاوت کنيد(دور از زياده روي ؛يعني هر اندازه که مناسب حال تان باشد).
2- نماز جعفر طيار را به کيفيتي که در مفاتيح آمده است بخوان تا ان شاء الله در زمان مقرر پيش خدا همسر لايق تان نصيب تان گردد .به خدا حسن ظن داشته باش.
3- آيات 75 تا 82 سوره يونس را بخوان.
4- در صورت امکان در موقع آمدن خواستگار، سوره الرحمان را همراه داشته باشيد.
5- بعد از نماز صبح .ده مرتبه اين دعا را بخوانيد و هر روز تکرار کنيد تا خداوند گشايش عنايت فرمايد :لا حول و لا قوّة الا بالله. توکّلت علي الحيِ الّذي لا يموت و الحمد لله الّذي لم يتّخذ ولداً و لم يکن له شريک في الملک و لم يکن له وليِ من الذّلّ و کبّره تکبيراً.
6- شب جمعه بعد از نماز عشا بگوييد :لا اله الا انت. سبحانک انّي کنت من الظالمين(هر چند بار که توانستيد).
7- نزديک ظهر روز جمعه ، دو رکعت نماز بخوانيد ، در رکعت اوّل بعد از حمد و توحيد ، سه آيه اوّل سوره فتح(يعني تا نصراً عزيزاً)را بخوان .در رکعت دوم بعد از حمد و توحيد سوره الم نشرح را بخوان ،بعداز سلام نماز تسبيح حضرت فاطمه سلام الله عليها را بگو و حاجت خود را از خدا بخواه .
8- دعا و توسل به اهل بيت را فراموش نکنيد.
هر چند دعا و توسل به اهل بيت براي برون رفت از بحران ها در زندگي بسيار مهم است که شما اين کار را انجام داه ايد. اما نبايد به نماز و دعا و توسل اکتفا کرد. بايد با تامل علت را پيدا کنيد. دختري که تحصيل کرده و نجيب است ، چرا ازدواج نکرده است ؟ شايد ارتباطات شما ضعيف است .اگر چنين است ،توصيه مي کنيم با چهره اي گشاده و متبسم با خانم ها ارتباط برقرار کنيد . در جلسه آن ها در مساجد شرکت و خود را معرفي کنيد .سعي نماييد دوستان زيادي بگيريد.
به اميد موفقيت و كاميابي و خوشبختي براي شما جوانان پاكدامن و جوياي سعادت واقعي.