باسلام-نگهداری طوطی سبز خانگی چه حکمی دارد؟آیا فضله آن پاک است؟چه حکمی دارد؟
واز نظر شرعی واسلام چه حیوانات و پرندگانی را می توان در خانه نگهداری کرد؟با تشکر

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
نگهدارى پرندگان‏ در خانه ، مثل طوطی سبز خانگی برای بهره برداری غیر حرام جائز است. از آیت الله خامنه ای نسبت به طوطي پرسش شده : آيا فضله پرندگان حرام گوشت؛ مانند كلاغ و زاغ و عقاب و طوطى نجس است؟
پاسخ : فضله پرندگان حرام گوشت نجس نيست . ( 1 )
بنا بر این به فتواي رهبر معظم انقلاب فضله پرندگان، چه حلال گوشت و چه حرام گوشت پاک است .بنابراين فضله طوطي به فتواي ايشان پاک است .
پی نوشت :
1 . آيت الله خامنه اي ، أجوبة الاستفتائات فارسي ، ص 53 ، س 279 .