با سلام
ممنون از اینکه جواب سوالمو دادید. یه سوال دیگه دارم. مگه نمیگید در اثر خروج منی غسل به زن واجب میشه درسته من به اون حالت رعشه می رسیدم ومایع هم قبل از اینکه خود ارضایی رو شروع کنم ازم خارج میشد تا وقتی به اون حالت میرسیدم ولی آخه اون مایع هیچ شباهتی به منی ای که الان ازم خارج می شه نداره(بی رنگ و بی بو است) همون آبی بود که الانم در اثر کمی تحریک ازم خارج میشه. پس شرط واجب شدن غسل چیزی که تو رساله نوشته شده نیست(یعنی خروج منی) چون چیزی به شکل یا رنگ یا بوی منی از من خارج نمیشد بلکه رسیدن به رعشه جسمانی است. درسته؟
من کمی گیج شده ام
لطفا با چیز هایی که براتون شرح دادم منو راهنمایی کنید
ممنون

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
اگر زن بر اثر تحريک هاي جنسي به قدري تحريک شود که به اوج لذت وشهوت جنسي برسد و در آن حال مايعي از او خارج شود، جنب مي شود.
اگر به اوج لذت نرسد و مايع خارج شود و يا به اوج لذت برسد، ولي مايعي خارج نشود و يا شک کند که مايعي خارج شد يا نه، جنب نمي شود و غسل لازم نيست. (1)
بنابراين مواقعي که زن بر اثر تحريک هاي شهواني مقداري لذت مي برد (با رعشه يا بي رعشه) و در آن حال رطوبتي از او خارج مي شود ، چون به اوج شهوت نرسيده ، جنب نمي شود .
رطوبت خارج شده هم پاک است و وضو و غسل را باطل نمي کند.(2)
در هر صورت اگر فعلا شک داري که قبلا مني از تو خارج شده يا نه، بايد به شک خود اعتنا نکني .
اگر اعمالي در آن زمان انجام داده باشي ، صحيح است و نياز به انجام دوباره ندارد.

پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتاآت، سوال 171؛
2. همان س 93.