من با دوست دخترم کمی رابطه داریم و نحایت این رابطه در آغوش کشیدن همدیگه است و یا بوسیدن اما چند وقتی به خاطر بزرگ شدن در خانواده مذهبی هر دو دوچار اعذاب وجدان شدیم از گناهی که کردیم و دوست دخترم خیلی بیشتر و همیشه خودش را سرزنش میکنه و حتی با من دستم هم نمیده. ما هر دو در سن 22 هستیم هر دو شاغل هستیم و به اسرار من مادر دوست دخترم از دوستی ما مطلع هست ولی میزان رابطه را نمداند البته من دو ماه بعد از آشنای وقتی خواستم اولین بار دستش را بگیرم خودم سیقه را خواندم و او هم قبول کرد اما الان این عذاب وجدان داره ما رو از هم دور میکنه و دوست دخترم داره خود خوری میکنه. چی کار کنم تا بهش ثابت بشه که گناهی نکرده و به آرامش برسه. درضمن من از آن روز به این ور که یک بار هم دیگه را بوسیدیم دیگه این کار را نکردیم چون احساس گناه داشتیم. من اولین باره که دارم سایت شما رو میبینم اگه امکانش هست پاسخ را برام میل کنید حدآقل لینکش را میل کنید با تشکر پیام هستم از کرج

اين گونه كارها گناه بوده و جايز نيست. علاوه بر گناه باعث مشكلاتي در زندگي اجتماعي مي شود.
دوستي بين دو نامحرم مهم ترين کمينگاه شيطان است. بدين وسيله انسان را به سوي گناه مي کشاند. نتيجه اين گونه ارتباط ها در جامعه، تسليم شدن در برابر شيطان و هواي نفس است . براي نوع انسان هاي جامعه، موجب آسيب‌هاي فراوان روحي و رواني مي گردد .
در صورتي دختر و پسر مي توانند با هم رابطه داشته باشند که محرم همديگر باشند .فرقي نمي کند که رابطه در حد دست دادن باشد ويا بوسيدن ويا موارد ديگر.
احساس ناراحتي که در شما به وجود آمده است، نشان از مقيد بودن شما به اسلام واحکام ديني مي باشد.براي خواندن صيغه محرميت طبق نظر بيش تر مراجع بايد دختر پدر اجازه بدهد . بدون اجازه او عقد وصيغه صحيح نمي باشد.(1)
بايد براي محرم شدن وادامه رابطه خود با هم ازدواج کنيد ويا اينکه رابطه را قطع کنيد .
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع ، م2376