در چه زمانی با همسر خود رابطه داشته باشیم بهتر است

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
آمیزش در حال حیض و نفاس و زمانی که ضرر قابل ملاحظه برای زن داشته باشد ، حرام است.
در شب‏هاى دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه ، جمعه و پیش از ظهر روز پنجشنبه و موقع عصر روز جمعه مستحب است.
از آموزه های دینی به دست می آید آمیزش با همسر به قصد بچه دار شدن در زمان ‏هاى ذیل مستحب است:
شب دوشنبه: در پی آن فرزند حافظ کتاب خدا و راضی به آنچه خداوند برایش مقدر کرده ، می شود، (1)
شب سه شنبه : در اثر آن بعد از سعادت اسلام ، شهادت روزی اومی شود ، خداوند او را با مشرکان عذاب نمی کند . دهانش خوشبو، دلش مهربان و جوانمردی با اخلاق و روش
خواهد بود ، زبانش از دروغ ، غیبت و تهمت و پاک می ماند.(2)
شب پنج شنبه : بچه ای که شب پنج شنبه نطفه اش بسته شود، امید آن است که از بزرگان ( قاضی ، حاکم و یا عالم ) گردد.(3)
روز پنج شنبه پیش از زوال : امید است که سلامتی دین و دنیا نصیب آن بچه گردد . شیطان او را از جاده حق منحرف نکند .(4)
شب جمعه : امید است که خطیب و سخنگو شود.(5)
روز جمعه موقع عصر : از دانایان مشهور خواهد شد.(6)
شب جمعه بعد از نماز عشا : امید است از ابدال ( شبیه به والدین یا از بزرگان دینی ) باشد.(7)

در موارد ذیل آمیزش مکروه است :
1- در زمانی که قمر در عقرب است ,
2- هنگام گرفتن ماه یا خورشید,
3- هنگام وزیدن بادهای زرد و سیاه و زلزله ,
4- ابتدای غروب آفتاب (قبل از آن که شفق برطرف شود),
5- بین طلوع فجر; یعنی , اول اذان صبح تا هنگام طلوع آفتاب ,
6- در هنگام محاق ; یعنی دو شب آخر ماه که ماه دیده نمی شود,
7- در اول همه ماه های قمری به استثنای اول ماه رمضان که در آن مستحب است ,
8- در شب نیمه هر ماه ,
9- شب چهارشنبه ,
10- شب عید قربان و شب عید فطر,
11- در مسافرت اگر دسترسی به آب و حمام نباشد,
12- جماع در حال برهنه بودن بدن ,
13- بعد از محتلم شدن قبل از آن که غسل انجام شود,
14- بعد از هر مرتبه جماع مگر این که بعد از هر مرتبه وضو بگیرد و خود را بشوید,
15- جماع در مقابل بچه های کوچک ,
16- رو به قبله یا پشت به قبله جماع کردن (یعنی مرد نباید در حال جماع طوری باشد که طرف جلوی بدنش رو به قبله باشد یا پشت به قبله باشد),
17- در کشتی ,
18- در حالتی که خضاب کرده باشند (چه زن و چه مرد),
19- در حالتی که معده پر باشد,
20- نکاح با زنان پیر,
21- در حال ایستاده جماع کردن ,
22- در زیر درخت میوه دهنده ,
23- استفاده مشترک از پارچه ای که زن و مرد خود را تمیز می کنند.(8)
24- جماع در فرصت بین اذان و اقامه نماز که مخصوص اعمال عبادی است.
25- جماع در جایی که کودکی باشد که به آن ها نگاه کند یا سر و صدای آن ها را بشنود، هر چند چیزی متوجه نشود.
لازم است كه هنگام برقراري رابطه جنسي محيط آرام باشد. دو طرف با آرامش و اطمينان از عدم ورود فرد ديگر به آميزش بپردازند.
رابطه جنسي معمولاً در شب مناسب‌تر از روز است و معمولاً مايه آرامش افراد است.

توصیه می کنیم به کتاب‏های زیر مراجعه و مطالعه فرمایید:
- ازدواج مکتب انسان سازی، شهید دکتر پاک‏نژاد، ج 3
- آیین همسرداری، ابراهیم امینی
- بهشت خانواده ،دکتر مصطفوی
- بهداشت ازدواج از نظر اسلام ،دکتر صفدر صانعی
-ازدواج و مسائل جنسی، گروهی از نویسندگان
- مشاوره جنسی و زناشویی، علی اسلامی نسب

پی نوشت ها :
1. وسائل الشیعه ؛ ج7 ، باب 190.
2.همان .
3.همان .
4. همان.
5. همان.
6. همان.
7. همان
8. امام خمینی ،تحریرالوسیله،ج2،ص228.