ميشه لطفا تاريخ دقيق نزول قرآن رو بگين .هم به ميلادي وهم به شمسي وهم به قمري.

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
نزول قرآن يکباره نبوده بلکه در مدت بيست و سه سال طول کشيده است . از روز بيست و هفتم رجب سال چهلم بعد از واقعه لشکر کشي ابرهه، يعني سيزده سال قبل از هجرت رسول خدا شروع شده و تا روزهاي نزديک به آخر عمر رسول خدا يعني تا صفر سال يازدهم هجري قمري طول کشيده است.
امروز 1431 سال قمري و 1389 سال شمسي از هجرت مي گذرد . به اين دو هر کدام سيزده را اضافه کنيم، سال شروع معلوم مي شود . از هر کدام 10 کم کنيم، سال تمام شدن نزول معلوم مي گردد.
براي معلوم شدن سال قمري هم بايد از فرمول تبديل سال هجري به قمري استفاده کرد.اين کار تقويم شناسان است . در اين زمينه و محاسبه دقيق آن ها تخصص نداريم.
با استفاده از سايت هاي اينتر نتي محاسبه سال قمري و ميلادي و شمسي و نرم افزار هاي کامپيوتري از جمله "نور السيره" مي توانيد سال ها را تبديل کنيد و به دست آوريد که شروع نزول قرآن و ختم نزول چه سال ميلادي بوده است .