سلام علیکم
این سوال توسط یکی از کاربران از من شده لطف کنید جواب رو سریعا برای من ارسال کنید

علامت هایی که نشان میده یه مرد از نظر عاطفی و جنسی گرم هست چیست بدون اینکه با او رابطه جنسی داشت؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
براي پي بردن به گرم مزاجي مردان، شاخصه اي جز رفتار جنسي نداريم . برخي تفسيرها و توصيف‌ها مشتي خرافات و خيال‌پردازي است كه ارزش علمي نداشته و نمي‌تواند مورد تأييد باشد. اينكه برخي افراد تلاش مي كنند تا با تحليل اجزاي صورت، رنگ پوست و مو و مانند آن ها به يك تشخيص دقيق برسند، صرفاً يك خيال پردازي است و نه بيش تر! همچنين تحليل بر اساس رفتار جنسي والدين نمي‌تواند مقرون به صحت باشد. چون فرزندان متعدد و مزاج‌هاي گوناگون را نمي‌تواند توجيه نمايد!
در اين بين رفتار جنسي بهترين شاخصه براي گرم مزاجي است. افرادي كه گرم مزاج هستند، تلاش مي كنند با قرار دادن خود در معرض محرك هاي جنسي بيش از افراد ديگر به يك حس جنسي برسند. قرار دادن در معرض محرك هاي جنسي الزاماً متوقف بر عمل جنسي نيست. بلكه گاهي مصاحبت بيش از اندازه با زنان و گفتگوي گرم و نزديك به محتواي جنسي نيز مي‌تواند نشانه اي براي آن محسوب گردد، اگر چه به تنهايي نيز كافي نبوده و بايد مجموع رفتارهاي فرد در نظر گرفته شود.