با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما ؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
كسى كه در ماه رمضان عمدا و بدون عذر روزه نگيرد، براي هر روز روزه نگرفتن ، بايد دو ماه روزه بگيرد که 31 روز آن پي در پي باشد ، يا شصت فقير را سير كند يا به هر كدام يك مد كه تقريبا ده سير است، طعام يعنى گندم يا جو و مانند اينها بدهد . چنانچه اينها برايش ممكن نباشد ، هر چند مد كه مى تواند به فقرا طعام بدهد . اگر نتواند طعام بدهد، بايد استغفار كند ، اگر چه مثلا يك مرتبه بگويد: استغفر الله و احتياط واجب در فرض اخير آن است كه هر وقت بتواند ، كفاره را بدهد .(1)
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل ،مسئله 1660و1666.