سلام وبا ارزوی قبولی طاعات وعبادات شما :من دختر 28 ساله ای هستم که چند ماهی است که عقد کرده ام.ولی از زمان عقد تا بحال همسرم از نظر نزدیکی خیلی زیاده روی میکند حتی شبی به 2 یا سه بار هم نزدیکی می انجامد ومن واقعا از این موضوع در عذابم؟هر چه میخواهم میزان این امیزش را کمتر کنم با جر وبحث ودعوا به کار خود ادامه میدهد من احساس میکنم از نظر شرعی باید مشکل باشد که مرد این چنین رفتار کند ومن به خاطر مشغله کاری وانجام امور منزل خیلی خسته ودرمانده ام؟ وواقعا توانایی انجام نزدیکی در هفته(5بار)وهر بار هم 2 یا 3 دفع را ندارم:من با همسرم چگونه رفتار کنم که از این رفتارش دست بردارد؟

با سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز.
توجه شما را به نکات ذيل جلب مي‌نمايم
1- ميزان و نرخ روابط زناشويي در ماه‌هاي اوليه ازدواج بسيار بالاست ،ولي معمولا پس از مدتي اين ميزان افراطي تعديل مي‌يابد.
2- مراقب باشيد که ممانعت گفتاري يا رفتاري شما به سرخوردگي جنسي و تحقير ايشان نينجامد ،چه که به روابط زيرزميني (حتي در نگاه) ايشان مي‌انجامد. درست است که تحمل اين شرايط براي هر زن دشوار است، ولي تحمل روابط مخفيانه بسيار دشوارتر است.
3- سعي نماييد به شيوه‌هاي متنوع به ارضا ايشان بپردازيد . ارضاي جنسي را از حالت انحصاري دخول و سکس واژينال به درآوريد. زن مي‌تواند با دست ورزي و مالش آلت تناسلي مرد به ارضاي وي بپردازد. انجام اين شيوه‌ها (غير دخول) چه بسا در اوايل با بي‌ميلي ايشان مواجه گردد ،ولي با اقدامات جبراني مانند دست ورزي به همراه بيان جملات تحريک آميز مي‌توان به آن رنگ و بوي جذاب‌تري بخشيد.
4- به ايشان گوشزد نماييد که انزال مني افراطي براي سلامتي ايشان مضر است . باعث بسياري از بيماري‌ها و ناتواني‌در ايام ميانسالي و پيري ايشان خواهد شد. مواد مني ساز براي استحکام استخوان‌ها و مفاصل و ... ضروري مي‌باشد .اختلالات بينايي و از جمله ضعيفي چشم و .... از جمله تبعات منفي و مخرب کثرت انزال مي‌باشد.
5-در صورت تداوم نابهنجار اين ميل جنسي به همراه هم به يک روان شناس باليني مراجعه نماييد يا درصورت امکان با يک سکس تراپ (درمانگر جنسي) به مشاوره بپردازيد. متخصصان کليه و مجاري ادراري نيز مي توانند با دارودرماني به کاهش ميل جنسي شوهرتان کمک کنند.