لطفاً دقیقاً بفرمائید نماز شب قدر چگونه است ؟ آیا خواندن این نماز برای شبهای 19 و 21 و 23 ماه رمضان یکسان است ؟
با تشکر

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
1-نماز شب هاي قدرعبارت است از :
ا: صد رکعت نماز در هر شب ،يعني 50 نماز دو رکعتي به نيت نماز شب قدر خوانده شود . در هر رکعت مستحب است بعد از حمد سوره توحيد خوانده شود. صد رکعت نماز مستحب مي باشد.
ب: علاوه بر صد رکعتي که ذکر شد، دو رکعت نماز ديگري مستحب است خوانده شود . در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه توحيد خوانده مي شود . بعد از سلام نماز هفتاد مرتبه استغفر الله و اتوب اليه گفته شود. هرکسي که اين دو رکعت نماز را با هفتاد مرتبه استغفار بخواند،پيش از آن که از جاي خود بلند شود ،خداوند او و پدر و مادرش را مي آمرزد(1) .
2- خواندن اين نماز ها براي شب هاي 19 و 21 و 23 ماه رمضان يکسان مي باشد.
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1. مفاتيح الجنان، اعمال مشترکه شب هاي قدر ،ص 460 به بعد.