با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
کسي که شب قبل از عيد ميهمان باشد و بعد از آن در منزل صاحبخانه نماند، فطريه اش برصاحبخانه واجب نيست.
اگر کسي شب عيد فطر قبل از غروب مهمان صاحبخانه شود و بعد از افطار به خانه خود برگردد ،نانخور صاحبخانه حساب نمي شود .فطريه اش بر گردن خودش مي باشد .تا زماني که مهمان نانخور صاحبخانه حساب نشود ،فطريه اش بر صاحب خانه نيست. کسي که قبل از غروب شب عيد فطر وارد خانه صاحبخانه شود و با رضايت صاحبخانه حد اقل سه روز درمنزل صاحبخانه بماند ، نانخورحساب مي شود . فطريه اش بر صاحبخانه مي باشد . کسي که يک يا دو شب درخانه صاحبخانه مي ماند، نانخور حساب نمي شود و فطريه اش بر گردن خودش مي باشد.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله مکارم شيرازي، استفتائات جديد، ج‏3، ص: 117، سؤال 349.