با سلام و آرزوی قبولی طاعات. مدت 2 ماه است که عقد کرده ام. من و همسرم هر دو مدرس دانشگاه هستیم و مذهبی.ایشان نماز جماعتشان ترک نمیشود. ایشان فیلمی را از اینترنت دانلود کرده اند که حاوی آموزش عملی روابط جنسی می باشد و عقیده دارند چون هدف آموزش است و بی اطلاعی از نحوه انجام این امور به زندگی آسیبهای جبران ناپذیری وارد میکند دیدن این فیلم ضروری است. آیا به این دلیل که هدف آموزش است می توان از این فیلم استفاده کرد؟ با تشکر.

پاسخ: پرسشگر گرامي باسلام و تشکر از ارتباط با اين مرکز.
در سوالي از آيه الله خامنه اي پرسيده شده است:
آيا ديدن فيلم هايي که راه صحيح نزديکي را آموزش مي دهند، براي افراد متاهل با توجه به اينکه باعث به حرام افتادن آنان نمي شود، جايز است ؟
در جواب فرموده اند :ديدن اين فيلم ها که هميشه با نگاه شهوت برانگيز همراه است ،جايز نيست.(1)
بنا براين ديدن فيلم هايي که آموزش عملي نزديکي را ياد مي دهند ، براي متاهلان نيز اشکال دارد و جايز نيست. غالبا باعث زدگي زن و شوهر از يکديگر مي شود . گاهي موجب از هم پاشيدگي خانواده مي گردد . مفاسد زيادي دارد، گرچه ممکن است در ابتدا دل چسب باشد. لذت بخشي در ابتدا باعث مي شود که گاهي افراد متدين هم زير لفافه و پوشش آموزش ،نگاه خود به اين فيلم ها را توجيه شرعي کنند .در صورتي که به نظر مرجع تقليدشان حرام است.
براي آموزش مي توانيد کتاب هاي خوبي را که در اين زمينه نوشته شده بخوانيد مانند ازدواج در اسلام از شهيد پاک نژاد .

پي نوشت :
1. آيه الله خامنه اي ، استفتائات ، س 1201.