با سلام و خسته نباشی آیا امکان دارد که دنیایی فرای این دنیا وجود داشته باشد.البته منظورم کره مریخ و کهکشان راه شیری وبهشت و جهنم نیست چون ما به بهشت و جهنم ایمان داریم.

پرسش: با سلام و خسته نباشي ايا امکان دارد که دنيايي فراي اين دنيا وجود داشته باشد.البته منظورم کره مريخ و کهکشان راه شيري وبهشت و جهنم نيست چون ما به بهشت و جهنم ايمان داريم.
پاسخ: با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
آنچه از آموزه‌هاي وحياني و عقلي درباره عوالم هستي به دست مي‌آيد. اين است که به طور کلي سه عالم وجود دارد:
1- عالم حسي (جهان طبيعت)
2- عالم خيال (عالم مثال)
3- عالم عقلي (جهان آخرت)
و غير از اين عوالم سه گانه عالم ديگري وجود ندارد، هر چه است در يکي از اين سه عالم گنجانده مي شود.
گفتني است که عوالم عقلي گاهي به عالم ملکوت و جبروت ياد مي شود که همان عالم فرشتگان است که البته اين بر اساس رويکرد فلسفي است.