حکم خوردن شیر همسر توسط شوهر چیست؟ اگر سهواً و یا عمداً باشد و یا بداند و یا نداند که خورده است.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
نظر مراجع در اين باره متفاوت است . برخي از مراجع فرموده اند : خوردن شير همسر اشکال ندارد.(1)
برخي ديگر فرموده اند : اشکال دارد و نمي تواند بخورد.(2)
نام مرجع تقليد خود را براي ما ارسال نماييد تا طبق فتواي مرجع شما به سوالتان پاسخ دهيم.
پي نوشت ها:
1 . آيت الله مکارم ، استفتاات جديد ،ج2 ، ص361 ، س 1060 .
2. آيت الله بهجت،استفتا آت،ج4،ص67، س4798.