در ماه رمضان درطول روز برای جلو گیری از ترش کردن دهان وبو ندادن آیا میتوان با آب دهان را شست و اینکه به روزه مشکلی ایجاد نمیکند

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز؛
شستن دها با آب يا مسواك اشكال ندارد، اما بايد از فرو دادن آب يا مواد ديگر جلوگيري نمايد. (1)
پي نوشت :
1.توضيح المسائل مراجع ، ج 1 ،مسئله 1657.