من سه ماه سرباز بودم ولی حقوق5 ماه گرفته ام حقوق این 2 ماه را باید چه کار کنم

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
اگر مي دانيد که آنچه به عنوان اضافه کاري معوقه براي شما رد نموده است ،برخلاف قانون و مقررات اداري مي باشد، گرفتن آن براي شما جايز نيست؛ اگر گرفتي،به همان حساب بايد برگرداني.اما اگر برخلاف مقررات نبوده، اشکال ندارد. مي تواني اين را از همان جايي که به شما حقوق داده، سوال نماييد.