ماخانواده اي هستيم كه تابه حال خمس نداديم ومي خواهيم از اين به بعد خمس دهيم حال نميدانيم كه خمس هايي كه نداديم چه بايد بكنيم

باسلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
کسي که داراي شغلي است ،بايد سال خمسي داشته باشد، موقع سال خمسي به حساب خود برسد .اگر چيزي بدهکار شد، پرداخت کند، فعلا بايد به مرجع تقليد خود يا نماينده ايشان مراجعه کنيد . وضعيت مالي خود را بيان کنيد . سال خمسي براي خود تعيين نماييد. بنابراين به نماينده مقام معظم رهبري در دفتر ايشان مراجعه نموده و تمام اموال خود را ليست کنيد تا مصالحه صورت بگيرد و بدهکار نباشيد. مي توانيد جهت مصالحه با تلفن(02517742227)دفرت آيت الله خامنه اي تماس بگيريد.