من مرجع تقلیدم آیت الله بهجت بود الان میتوانم آیت الله خامنه ای را به عنوان مرجع بزگزینم

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با اين مرکز
وقتي مرجع تقليد انسان از دنيا رفت بايد مرجع زنده اي که اعلم باشد. انتخاب کند. و ببيند نظر او در باره بقا بر تقليد از ميت چگونه است. حال اگر آيت الله خامنه اي را به عنوان مرجع زنده خود انتخاب کردي مي تواني با اجازه ايشان بر مرحوم آيت الله بهجت باقي بماني و مي تواني مسايل و احکام را از خود ايشان تقليد بکني و انتخاب ايشان به عنوان مرجع تقليد زنده اشکالي ندارد .