نظر سایر علما در ارتباط با چت کردن چیست؟(یعنی به جز آیت الله مکارم)

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباط تان با اين مركز.
نظرها متفاوت است . هر کس مطابق نظر مرجعش عمل مي کند.مثلا به نظرآيت الله بهجت چت با نامحرم مطلقا اشکال دارد، چون در معرض فساد است.(1) به نظر آيت الله منتظري,چت كردن مرد و زن نامحرم اگر همديگر را نبينند و يا نشناسند، ارتباط آنان با يكديگر درباره مسائل اخلاقى و جنسى نباشد و نيز موجب تحريك و تهييج شهوانى يا سُست شدن كانون خانواده و يا در معرض اتهام قرار گرفتن نباشد مانعى ندارد؛ اگر همديگر را ببينند و بشناسند ،علاوه بر شرايط مذكور بايد حجاب و پوشش اسلامى را رعايت كنند و نگاه به قصد لذت و يا محرك نباشد.(2)
پي نوشت ها:
1. آيت الله بهجت، استفتاآت ،ج4 ،سوال 5302.
2.آيت الله منتظري ،رساله استفتاءات ,ج3 ‌،ص325.