سلام من جوانی مذهبی هستم ودر دوران عقد هستم به همین خاطر حس میکنم اطلاعاتم در این موضوع ازجمله روابط جنسی زناشویی و رفتارها و... در مورد جنس مونث خیلی پایین است به همین خاطر خواهشمندم منبعی اسلامی در اینترنت مثل کتاب الکترونیکی یا سایت به من معرفی کنید که اطلاعت کاملی برای آموزش جنسی باشد

پرسشگر محترم با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
براي آگاهي بيش تر در اين زمينه به کتاب هاي ذيل مراجعه کنيد :
ـ ازدواج مكتب انسان‏سازي (جلد سوم)، دكتر پاك‏نژاد
- حليه المتقين، ص 70 - 75، علامه مجلسي
- ازدواج و مسائل جنسي، گروهي از نويسندگان
- بهشت خانواده، دكتر سيد جواد مصطفوي
- اخلاق و رفتارهاي جنسي ، يوسف غلامي، انتشارات معارف
- مشاوره جنسي و زناشويي ، دكتر علي اسلامي نسب
پاسخ کاملي در اين زمينه در سايت مرکز آمده ، آن را مطالعه فرماييد.http://www.pasokhgoo.net/fa/node/5390