معلم احکاممون گفته که اگه انگشت شستمونو لاک بزنیم بقیه رو نزنیم اشکالی نداره یا اگه شستو نزنیم اون 4تای دیگه رو بزنیمم اشکالی نداره

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
وجود لاک روي ناخن هاي دست، مانع از رسيدن آب است . وضو با آن صحيح نيست. در مسح پاها، اگر يکي از انگشت هاي پا (غير از انگشت کوچک)لاک نخورده باشد و از روي آن تا مفصل پا را مسح کند، وضو صحيح است . اما در غسل، اگر لاک روي ناخن دست يا پا باشد،چون مانع از رسيدن آب است، غسل صحيح نيست.(1)

پي‌نوشت‌:
1. آيت الله مکارم شيرازي، احکام بانوان ،م 65.