آیا مردی که از همبستر شدن با همسر خود احساس لذت نمی کند و همسر هم هیچ مشکلی ندارد ، اگر مرد برای لذت گاهی مواقع اقدام به استمنا کند ، گناه کرده است یا خیر ؟ حکمش چیست ؟ لازم به ذکر است که مرد کلیه نیاز های جنسی زن را برطرف می کند .

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
خودارضايي از گناهان كبيره است . در روايات ديني همانند زنا با خود دانسته شده و بسيار مذمت شده است . براي كسي كه همسر دارد، اين گناه بيش تر است، همانند كسي كه با وجود همسر دست به زنا مي زند.
مسئله عدم ارضا از طريق همسر مي تواند دلايل متعددي داشته باشد كه بسياري از آن ها قابل رفع است . انسان نمي تواند به اين بهانه خود را به گناه بيالايد.
با توجه به اينكه گفته ايد، همسر مشكلي ندارد، بنابراين بايد خودتان به حل مشكل بپردازيد . مطمئن باشيد كه مشكل تان قابل رفع است، ممكن است اين مشكل ريشه در سابقه زندگي شما و مبادرت شما به اين كار داشته باشد.
ضمن آنكه همسر نيز نيازهايي دارد كه با استمنا و خودارضايي شما، نه تنها به نياز همسر نمي توانيد پاسخ درست و حقيقي دهيد، بلكه موجب گسست عاطفي ميان شما و همسرتان خواهد شد.
خودارضايي مکرر مضر و موجب بروز مشكلات روحي، رواني و جسمي مختلف مي شود، چون انحراف از مسير صحيح در پاسخ دهي به يك غريزه و نياز زيستي مي باشد. تفاوت در شدت و ضعف اين انحراف در شدت آسيب منعكس مي گردد. هر چند كم و اندك باشد، به واسطه انحرافي بودن آن مضر است. احساس گناه و سرزنش و تقصير که در فرد شکل مي گيرد، به عنوان يک آسيب رواني پس از مبادرت به اين رفتار نابهنجار صورت مي گيرد. اين مسأله پس از ازدواج احساس خيانت به همسر را در ذهن فرد متبادر مي کند. اين تنها مختص افراد داراي فرهنگ اسلامي و ايراني نيست.
افزون بر اينكه معصيت و گناه بزرگ محسوب مي شود. در نظام ثواب و عذاب الهي تفاوتي بين گناه كم و زياد نيست. گناه، گناه است . سرپيچي از فرمان الهي تلقي مي گردد ،چه يك بار ،چه صد بار . خداوند اگر خود ارضايي را يك معصيت مي شمارد و آن را حرام فرموده است، به تعداد و كميت آن نظر ندارند؛ بلكه مطلقا تحريم شده و هرگز بنده خوب و مطيع نبايد به سراغ آن برود.
اما ارتباط جنسي با همسر و ارضاي نياز جنسي از طريق صحيح , هرگز چنين پيامدهايي را به همراه نخواهد داشت.