اين در صورتي است كه هنوز بسياري از نماز باقي مانده.

شکستن نماز واجب از روي اختيار حرام است . به خاطر زنگ گوشي تلفن يا موبايل نمي توانيد نماز را بشکنيد. فقط در صورتي که جان انسان مؤمن يا جان خود نماز گذار در خطر باشد، شکستن نماز واجب جايز است يا براي حفظ مال و جلو گيري از ضرر مالي که اهميت دارد، شکستن نماز واجب جايز است. (1) اما براي پاسخ دادن به زنگ تلفن يا در خانه شکستن نماز واجب جايز نيست.
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل ،مسأله 1159 و 1160ا( نظر رهبري مطابق با فتواي امام دراين مسئله مي باشد.)